Voorgerechten
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
ZACHT GEGAARDE RUNDERWANG
kastanje champignons, pastinaak chips en schorseneren puree
GRAVAD LAX
zoetzure bleekselderij, crème fraîche en komkommer parels
TALEGGIO KROKETJES (V)
gerookte biet, hummus en een mosterd – vinaigrette
Om de maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
KALFSOESTER
tortellone – spinazie, broccoli, chimi churri en een balsamico saus
ROODBAARS
noedels, gyoza, bosui en een romige sesam – tofu saus
KROKANTE POLENTA (V)
gegrilde artisjok, snijbonen, bieslook mayo en een saus van gele tomaat
Nagerechten
LUIKSE WAFEL
chocolademousse, amarena kers en yoghurtijs
FRANGIPANE – PEER TAARTJE
karamelijs en Bailey’s – koffie saus
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )