Voorgerechten
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
AARDAPPELTORTILLA & CHORIZO
paprika crème, avocado en daslook mayonaise
GEFRITUURDE ZEEWOLF
feta – watermeloen salade en munt
KROKANT EI (V)
hummus, gele tomaatjes en een kaassaus
Om de maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
GRIEKSE DIAMANTHAAS
gefrituurde feta, bospeen, sesamhoning en pittige tomatensaus
ZEEBAARS
orzo, tomaten tapenade, groene asperge en witte martini saus
RODE CURRY (V)
groente bitterballen, limoen, seroendeng en cassave
Nagerechten
STICKY RICE
rabarber, lemoncurd en aardbeien sorbet
SINAASAPPELCAKE
witte chocolade, merengue en saus van citrus fruit
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )