Voorgerechten
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
GEROOKTE EENDENBORST
vijgen en perenchutney
KRAB – SCAMPI RAMENSOEP
taugé, noedels en bosui
HARTIGE ECLAIR (V)
crème van schapenkaas, pecannoten en pompoen
Om de maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
RUNDERWANG
truffel risotto, shiitake en gebakken amandelen
DORADE
gevulde gnocchi, spinazie antiboise en een gele paprikasaus
LOEMPIA VAN OESTERZWAMMEN (V)
pastinaakpuree, snijboontjes, geroosterde mais en gele paprikasaus
Nagerechten
NEW YORK CHEESECAKE
kers, bramen en bosvruchten sorbet
APPEL CRUMBLE
mokka en chocolade mousse
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )