Voorgerechten
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
PATÉ VAN LIMBURGS KLOOSTERVARKEN
gegrilde witlof, perengelei en krokante spek
TATAKI VAN ZALM
citroen olie, gyoza en een saus van pompoen
GEROOKTE RODE BIET (V)
roseval salade, soja parels en miso mayonaise
Om de maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
ZACHT GEGAARDE EENDENBOUT
zuurkool, kastanje puree en een cassissaus
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
HEILBOT
linguine, courgette, mosterdzaadjes en een saus van witte port
KROKANTE BLOEMKOOLROOSJES (V)
crème van aardpeer, curry spices en een bechamelsaus
Nagerechten
CHERRY BAKEWELL PIE
amandel, mascarpone en wit chocolade ijs
SINAASAPPEL TAARTJE
amaretto gelei, kaneel crumble en speculaasijs
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )
