Voorgerechten
COPPA DI PARMA
perenchutney, basilicum mayo en crumble van boekweit
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
GEROOKTE ZALMSALADE
garnalenkroketje, dille crème en bergamot
GEPOFTE PAARSE WORTEL (V)
schuim van geitenkaas, vijg en wortel chips
Elke maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
DIAMANTHAAS
truffelravioli, knolselderij en paddenstoelensaus
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
ZEEBAARS
rode ui, calamares en saus van citroengras
POMPOEN RISOTTO (V)
eringy, feta, amandel en granaatappel
Nagerechten
GEGRILDE ANANAS
kokos makroon en passie vrucht ijs
CHOCOLATE BROWNIE
honing - pecannoten ijs en amandel
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )